Lunsjkonsert

15. aug 2019

Lunsjkonsert med Mildred Marita Ramberg Røthe og Erling Neergård.

Lunsjkonsertene er korte konserter i lunsjtiden. Kirka er åpen i forkant og etter konserten, så du kan komme og gå som det passer.

Ta med matpakke hvis du vil, vi stiller med kaffe og te.
Velkommen!

Mildred Marita Ramberg Røthe (f. 1988) har base i Hommelvika, men har vokst opp i Sparbu i Steinkjer kommune. Hun har bachelor i klassisk sang fra NTNU og har studert ved Stockholm Operastudio.
Mildred er frilanssanger med sangoppdrag i ulike sjangre, og turnerer blant annet med den Kulturelle Spaserstokken. I tillegg er hun dirigent for damekoret Queens of 705 i Elvran.
I 2018 sang hun hovedrollene Karoline Holtermann i «Carl Halck», Jonetta Andersen i uroppføringen av «Sildslaget» og var en del av Hommelvikrevyens forestilling.
Tidligere har hun blant annet sunget Norina i «Don Pasquale» på trøndersk ved Opera Øvre Kvam (2016), Sir Estragon i barneoperaen «Professor Piffi og den forsvunnede smaken» med KmOpra (2016) og Papagena i «Tryllefløyten» ved Opera Trøndelag (2014).
Til høsten skal Mildred spille Hønse-Lovisa i musikalen «Ungen» med Proletarteatret i Hommelvik.