Lunsjkonsert med Skogmo/Haanshus duo og Neergård.

21. apr 2021

Levanger Kulturkirke, Kirkegata 21, Levanger, Norge

Pris: Gratis!

Lunsjkonsert med Skogmo/Haanshus duo og Neergård

Vi ønsker velkommen til lunsjkonsert med gitarduoen Skogmo/Haanshus og kantor Neergård.
Sparebankstiftelsen SMN ga i 2020 støtte til nytt flygel i Levanger kirke og Skogmo/Haanshus nye plate: «Korall».

I den anledning blir det konsert med utdrag fra den nye plata og pianomusikk av J.S. Bach.
Skogmo/Haanshus har spilt sammen i en årrekke, og gitt to plater. Deres siste plate «Korall» ble innspilt på Kråkeslottet på Senja.
Med stor-havet som inspirasjon har duoen snekret sammen ei plate bestående av egenkomponert folk-inspirert materiale såvel som slåtter godt forankret i den norske tradisjonsmusikken.
I tillegg byr de på tolkninger av musikken til Paul Okkenhaug fra Levanger, komponist og jazzmusiker Christian Wallumrød og, i barokkens tegn, den luttspillende Giovanni Girolamo Kapsberger.

I tillegg vil kantor Erling Neergård fremføre siste del av J.S. Bachs Franske suite nr. 5 for klaver. En smakebit på klavermusikken som vil komme på det nye konsertflygelet vårt.

Lunsjkonsertene er korte konserter i lunsjtiden.
Kirka er åpen fra kl 11.00 og etter konsertenfrem til 15.00, så du kan komme og gå som du vil.
Ta med matpakken, vi serverer kaffe og te.
Fri entré.
Velkommen!

Bildene er hentet fra https://www.skogmohaanshus.com/