Karin Okkenhaug & Hermund Nygård duo

Detaljer

29. apr 2023

18:00

Levanger kirke

Pris: Billetter: 250/200/0

Karin Okkenhaug: vokal, keyboards, fiolin, klokkespill m.m
Hermund Nygård: gitarer, bass, trommer, perkusjon, piano m.m

Karin og Hermund har hver for seg jobbet med navn som The Real Thing, Sharp 9, deLillos, Bjørn Eidsvåg, Way Out West, Jarle Bernhoft og Anita Skorgan. Med sine til sammen over 40 år i bransjen tar de med seg erfaringer og inspirasjon fra ulike sjangere som pop, vise, jazz og impro, og publikum får oppleve en nær og leken duo.
Duoen har med seg et lite lass med instrumenter, og sammen skaper de et lydbilde som oppleves mye større enn (og like lite som) det antallet personer på scenen skulle tilsi.

Karin Okkenhaug har tett tilknytting til Levanger og Okkenhaug. Paul Okkenhaug var hennes grandonkel. Hun skriver også salmer og vant nylig en salmekonkurranse av Tunsberg bispedømme og Lyche musikkforlag, med salmen «Kjære Gud i dine hender».

Våren 2021 tok Karin Okkenhaug kontakt med trommeslager Hermund Nygård og spurte ham om han spilte noe annet enn trommer. Det gjorde han så absolutt – og sammen har de etablert et musikalsk vennskap, som har ført til 40 spilte konserter det siste året.

Karin og Hermund skriver på norsk, med tekster om liv og relasjoner. «Det som slår meg umiddelbart er deres tilstedeværelse og gleden over å leke sammen på scenen. (…) De leverer en strålende konsert, fylt av spilleglede, med et sterkt nærvær og nydelige tekster, arrangement og ikke minst solid vokal.» (Gunnar Ingebrigtsen).

Link til Karins forrige utgivelse:
https://open.spotify.com/artist/3SKG5xHuIS8p6bjte5TQ6f?si=UgWT5akjQIKR2NzQ7OdNDw

Levanger kirke

Kirkegata 21, Levanger, Norge