Julero – Pust

2. des 2020

Pris: 350 | 300 | 200

Julero med PUST
«Pust har funnet fram til noe helt eget i en rekke musikalske grenseland. Det er vakkert, det er unikt, det er sterkt – det er en bekreftelse på at den menneskelige stemma er den aller sterkeste stemma av dem alle»
Tor Hammerø – Nettavisen
Siden 2010 har Pust hatt julekonserter i hele Norges land med sitt konsept «Julero». I 2011 kom julealbumet med samme tittel og ble av kritikerne betegnet som «En juleplate for evigheten». I 2015 anbefalte Aftenposten at denne plata var en av ti juleplater du bare må ha i samlingen din, sammen med julemusikk av blant annet Sinatra, Elvis og Ella Fitzgerald. I løpet av årene på juleturné har nye sanger og arrangementer kommet til, og i november blir disse tilgjengelig på det nye albumet «Lengt etter lys». Dette er gruppas sjette album og består av en blanding av gamle og nykomponerte julesanger.