Heim i sommer – Synne Ørsleie

2. aug 2019

Pris: ORD. 150,- | STUD. 100,- | barn gratis

Vi gjentar suksessen fra sist år og inviterer nok en gang til konserten «Heim i sommer».
Her inviterer vi kunstnere fra Levanger og omegn som enten er i utdannelse eller i en etableringsfase til å vise frem noe av det de har jobbet med den siste tiden.

I år har vi gleden av å ønske velkommen Synne Ørsleie (sang) fra Levanger. Hun vil presentere en variert konsert sammen med Hedvig Christiansen (fiolin) og Hans Kristian Ven Røstad (piano).

Om artistene:

Synne Ørsleie (Levanger) ble våren 2019 ferdig utdannet musikalartist. Hun har studert ved musikkteaterhøyskolen i Oslo og Romerike folkehøgskole, og vil presentere et variert repertoar hentet fra musikal- og visesjangeren.

Hans Kristian Ven Røstad (Meråker) fullførte våren 2019 sin bachelor i klassisk piano ved Barrat Due musikkinstitutt i Oslo, og fra høsten studerer han orkesterdirigering ved Norges musikkhøgskole. Denne konserten vil han benytte sjansen til å spille musikk av spel-komponisten Paul Okkenhaug.

Hedvig Christiansen (Verdal) studerer ved universitet i Stavanger, hvor hun tar en bachelor i fiolin. Det siste halvåret har hun fokusert mye på norsk musikk, og under «Heim i sommer» fremfører hun sammen med Hans Kristian en sonate av Grieg.